• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Bezorgen

Als je online bestelt, is het wel zo handig dat je ook weet wanneer je pakket bezorgd wordt. Nu kan het ook zijn dat je een cadeautje voor iemand koopt en dus een ander bezorgadres wil invoeren. Lees hieronder antwoorden op de vele vragen die je mogelijk hebt over bezorgen. 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen worden altijd verzonden op dinsdag, woensdag en donderdag en de volgende werkdag afgeleverd. Deze richtlijnen zijn altijd onder voorbehoud. Bij vragen over het bezorgmoment van je bestelling neem je contact op met onze klantenservice. Het bezorgschema ziet er dan als volgt uit:

 Besteld op:  Bezorgd op:
 Donderdag tot dinsdag 16 uur  Woensdag
 Woensdag tot 16 uur  Donderdag
 Donderdag tot 16 uur  Vrijdag

 

 

 

 

Wat zijn de bezorgkosten?

  • Nederland
    Woon je in Nederland dan is het minimale orderbedrag €50,00 en betaal je €7,50 bezorgkosten.
  • België
    Woon je in Nederland dan is het minimale orderbedrag €50,00 en betaal je €9,50 bezorgkosten.

 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres?

Dat kan zeker! Op de checkout-pagina krijgt je de kans om een ander bezorgadres in te vullen. Na het invullen van je factuuradres haal je het vinkje bij “Verzenden naar hetzelfde adres” gewoon weg! 

 

Kan ik mijn bestelling ergens afhalen?

In Nederland kan dat! Glutenvrijemarkt.com werkt samen met PostNL, waardoor je kan kiezen voor PakjeGemak. Je kan dan bij ruim 600 PakjeGemaklocaties je glutenvrije pakketje ophalen!

 

Kan ik de status van de bezorging van mijn pakket volgen?

Op het moment dat wij jouw pakketje overhandigen aan PostNL, ontvangt je van PostNL een mailtje met daarin je track & tracecode. Via de link in deze e-mail kun je de status van de levering in de gaten houden.

Hoe werkt het verzenden van diepvries producten?

Vraag je je af hoe dat nu werkt om je glutenvrije diepvriesgoederen bij ons te bestellen? Het is eigenlijk heel simpel. Om je glutenvrije producten verantwoord te vervoeren en tijdens de transport op de juiste temperatuur te houden wordt een geïsoleerde verpakking gebruikt, waarin droogijs wordt toegevoegd. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide en zorgt ervoor dat je producten lang bevroren blijven. Na het smelten verdwijnt de kooldioxide als gas. Er blijft hierdoor geen water in het pakket achter wat je producten nat kan maken. Droogijs is daarbij zeer geschikt omdat het reukloos, smaak-, kiem- en bacterievrij is! Je producten leiden dus geen enkele schade aan de verzending. Tijdens de verzending zal het meeste droogijs smelten. Tref je toch nog droogijs aan in je doos? Lees dan de volgende waarschuwing en wat je moet doen.

Waarschuwing! 

  • Raak het droogijs nooit met blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken.Laat het restant in de lege doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte.
  • Speel niet met droogijs en laat het uit de buurt van kinderen!
  • Stop droogijs niet in de vriezer! Dit geeft explosiegevaar. Droogijs zet uit en moet mogelijkheid hebben om te ventileren.